Një aksion i madh policor është duke u zhvilluar për momentin në Karposh për të arrestuar ata që ishin përfshirë në incidentin e armatosur në hotelin Aleksandar Palace.

Stacioni policor Karpos është nën rrethim. E gjithë hyrja në të është bllokuar nga policia.

Dy ditë më parë pati incident me armë zjarri në hotel Aleksandar Palace dhe për këtë policia është në kërkim të tyre.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...