Nëna e këtyre binjakëve nuk e ka aspak problem që t’i tregojë botës se fëmijët e saj janë tërësisht të ndryshëm. Daniel dhe David Omirin kanë lindur vetëm pak minuta pas njëri-tjetrit, por nuk duken si vëllezër.

Njëri prej tyre është i bardhë dhe biond, ndërsa tjetri me ngjyrë dhe flokë të zeza. Binjakët kanë një gjë të përbashkët, janë me sy të bukur ngjyrë kafe.

Shumë njerëz ndalojnë nënën e tyre në rrugë për të mësuar më shumë për këtë fenomen të çuditshëm, por ajo nuk bezdiset nga pyetjet e tyre të shumta.