Në Britani vazhdojnë festimet e çmendura.

Të rinjtë dhe të rejat duket se nuk duan t’ja dinë as për të ftohtin dhe as për zgjedhjet, ata duan të festojnë.

Të zhveshur dhe të dehur në rrugë, siç e tregojnë këto foto të Daily Star, ky është vetëm fillimi.

T mobile In article [1]

“Nënadimreshat” dhurojnë spektakël.