Gjimnazi “7 Marsi” do të merr pjesë për herë të tretë në “Panairin e Shkencës”që mbahet në Vushtri të Kosovës informon Tetova sot.
Drejtoresha e këtij institucioni Miqerem Rizai tha se në këtë eveniment të rëndësishëm shkolla që ajo e drejton do të merr pjesë me katër nxënës dhe një profesor ndërsa panairi do të mbahet nga 7 deri në 9 dhjetor .
Nxënësit që do marrin pjesë në këtë Panair do udhëhiqen nga profesor Agron Ziberi.

Gjimnazi 7 Marsi është institucioni më shumë zhvillime të ndryshme të shkollave në Tetovë.

Loading...
Global