Ka kaluar 1 orë e gjysëm që nga fillimi i ndeshjeve në Ultimate Boxxer VI, The Heavyweights.

Po ashtu pas disa minutash pritet të ndeshet edhe Florian Marku kundër Nathan Bendon.

T mobile In article [1]

Floriani i ka pesë fitore ndërsa Bendon tri fitore dhe një barazim.