Këngëtarja Leonora Jakupi është parë sot në Qendrën Klinike Universitare

Leonora, e cila nuk është shumë aktive si më parë me hite, është parë sonte në QKUK.

Ajo ka postuar disa fotografi aty por nuk dihet se a është për ta ndihmuar ndokë aty apo është për ndonjë familjarë të saj.

“Me drejtorin e përgjithshëm të QKUK-së. Meritor për ndryshimet thelbësore në shëndetësi dhe kujdesin ndaj pacientit”, ka shkruar Leonora derisa në krah ka doktor Basri Sejdiun.

T mobile In article [1]

Më parë ajo ka një foto brenda QKUK-së ku thotë se ky institucion është në shërbim të qytetarëve.

“Në shërbim të qytetarëve, QKUK”, ka shkruar ajo.