Gjashtëdhjetë e gjashtë vjeçari M.S. nga Tetova, dje (1-dhjetor) në SPB Tetovë ka denoncuar se persona të mitur, е kanë dëmtuar kryqin i cili ka qenë i vendosur në derën hyrëse të kishës ,,Shën Gjergji Fitimtari,, në fshatin Reçicë e Vogël.
Dëmtimi është fotodokumentuar dhe merren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...