Dje në perudhë prej ora 14 e 40 minuta deri ora 18 e 30 minuta në SPB Tetovë, pesë persona edhe atë 82-vjeçari A.Z., 79-vjeçarja Z.M., 35-vjeçari Z.Z., 19-vjeçari S.J. dhe një 17-vjeçar, të gjithë nga Gostivari, kanë denoncuar se në rrugën ,,Nikolla Teslla” dhe ,,Gaçe Gavrillovski” në Gostivar, kanë qenë të sulmuar dhe kafshuar në ekstremitetet e poshtme nga qen të pastrehë.Ts.mk

T mobile In article 1