Dje rreth orës 10 e 40 minuta, pjestarët e policisë të Sektorit për Punë të Brendshme-Tetovë, në rrugën ,,Gjorçe Petrov,, në Tetovë, e kanë arestuar 33-vjeçarin K.K. nga Tetova, i cili ka qenë i shpallur në kërkim, për vazhdim të vuajtjes së dënimit me burg.
Pas dokumentimit të rastit në Stacionin policorë Tetovë, i njëjti është dërguar dhe dorëzuar në burgun e ,,Idrizovës,, në Shkup.Ts.mk

Loading...