Dje (13-dh rreth ores 14 e 30 minuta, pjestarë të policisë të SPB Tetovë në rrugën ,,Jashtvardarit” në Tetovë, kanë privuar nga liria 31-vjeçarin Sh.I., 31-vjeçarin J.E., 25-vjeçarin S.H. nga Tetova dhe 24-vjeçari B.A. nga fshati Sedllarevë, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre dhe në veturën ,,Reno” me targa të Tetovës, me të cilën kanë qenë duke udhëtuar, është gjetur marihuanë.
Katër personat janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë dhe kundër tyre do të pasojnë parashtresa adekuate.

T mobile In article 1