Çaste më parë, në mënyrë unanime para kuvendarëve të Forumit Rinor të AlternAtivA-s, në Pallatin e Kulturës në Tetovë, kryetar i Forumit Rinor të AlternAtivA-s, u zgjodh aktivisti nga Gostivari, Afan Elezi.

Urime dhe na priftë e mbara në betejat e radhës!

Loading...
Global