Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut kanë vendosur të argëtohen shumë më ndryshe, në qytetin botëror të kazinove dhe bixhozit ku për një natë shpenzohen miliona dollarë në Las Vegas.

Një grup shqiptarësh nga Gostivari, në vend të kazinove kanë vendosur të luajnë “Okay” që është shumë e përhapur në trojet tona, shkruan TS.

Postimi i plotë:

Jalla jarebi, goja ju thaftë atyre që ua kanë inatin çegranalinjëve!!!

Alemi e kalemi nga e gjithë dynjaja shkojnë në Las Vegas

për të luajtur në kazino, veç çegranaliu është

ai birë nëne që shkon deri në Las Vegas për të lozur oksan.

 

 

 

 

 

Loading...