Dje në ora 12.00 në SPB Tetovë, është denoncuar se në rrugën ,,Bllagoja Toska,, në Tetovë, vetura e tipit ,,Pezho,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 78-vjeçari  M.S. nga Tetova, i cili pas aksidentit ka lëshuar vendin e ngjarjes por për një kohë të shkurtër është gjetur dhe sjellë në vendin e ngjarjes, ku ka aksidentuar këmbësoren S.D. (70) nga Tetova.

Këmbësorja e lënduar është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës për ti ofruar ndihmë mjekësore.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga SPB Tetovë.

 

Loading...