Dje rreth orës 12 e 30 minuta, personi G.M. (30) nga Tetova, në Stacionin policorë Tetovë, ka denoncuar se rreth orës 03 e 30 minuta, duke dalur nga një diskotekë në Tetovë, ka qenë i sulmuar fizikisht nga personat F.J. (20) dhe N.R. (29)  të dy nga fshati Tearcë e Tetovës, si dhe disa persona tjerë të panjohur.

Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit dhe kundër personave të involvuar në këtë sulm do të pasojnë parashtresa adekuate.

Loading...