Kompania jugkoreane do të sjellë në orët e saja të zgjuara Galaxy Watch dhe Galaxy Watch Active funksione të reja, të cilat janë prezantuar së bashku me Galaxy Watch Active 2.

Këto përfshijnë veçori të reja të asistentit Bixby, opsione të reja të Shëndetit Samsung dhe një ndërfaqe me prekje për Galaxy Watch Active.

Shtimi i një shtrese prekje në Galaxy Watch Active është veçanërisht i dobishëm, pasi modeli nuk ka kornizën rrotulluese të pranuar mirë që zbukuroi modelet e mëparshme.

Kjo ndërfaqe funksionon shumë në Galaxy Watch Active 2 të ri dhe pritet që modeli i mëparshëm do të sigurojë një përvojë të ngjashme.

Samsung gjithashtu ka modifikuar disa nga elementët e ndërfaqes, kështu që tani ikonat e aplikimit aktiv janë zhvendosur dhe ikonat në panelin e shpejtë janë më të lehta për përdorim. Sa i përket opsioneve për rregullimin e faqosjes, janë shtuar 41 variante të reja.

Asistenti Bixby mori gjithashtu një funksionim të ri në të dyja orët. Tani mund ta përdorni për të filluar një ushtrim ose aktivitet, të kontrolloni pajisjet SmartThings dhe mbështeten gjuhë të reja si frëngjisht, gjermanisht, spanjisht dhe italisht.

Samsung Health gjithashtu ka marrë disa karakteristika të reja në të dy orët, kështu p.sh. opsioni Daily Active mban gjurmët e aktiviteteve të fitnesit dhe ka një alarm të ri për rrahjet e zemrës.

Në çdo rast, është mirë të shihni se Samsung kujdeset edhe për pajisjet e gjeneratës së mëparshme. Azhurnimi do të fillojë sot dhe gradualisht do të arrijë në pajisje në varësi të rajonit.

Loading...