Pjestarë të policisë nga SPB-Tetovë, Stacioni policorë-Gostivar mbrëmë (7-nëntor) disa minuta pas mesnate në rrugën ,,Beliçica,, në Gostivar, kanë privuar nga liria 27 vjeçarin O.B. nga Gostivari, i dënuar me burg, për shkak të kryerjes së më shumë vjedhjeve në rajonin e Gostivarit informon ts.mk.
I njëjti është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, dhe gjatë ditës së sotme do të dërgohet dhe dorëzohet në burgun e ,,Idrizovës,, në Shkup për vuajtjen e dënimit.Ts.mk

Loading...