Disa fëmijë janë tmerruar pasi kanë parë reklama për një film horror në YouTube, ka zbuluar Autoriteti i Standardeve të Reklamimit (ASR).

Disa prindër kontaktuan ASR-në pasi fëmijët e tyre panë reklama mbi filmin Insidious.

Një reklamë për filmin u shfaq para videos së këngëve nga Frozen dhe udhëzimeve për ndërtimin e një Legoje dhe një filmi vizatimor.

ASR-ja ka mbështetur ankesat.

Në një reklamë të dytë, ASR tha se një grua e re u pa e shtirë në dysheme e mbuluar në gjak, ndërsa një kërkesë humanoide u hodh në drejtim të saj.

Sipas BBC, më pas u shfaqën imazhe të tjera me temë horrorin duke përfshirë një sekuencë të disa grave që bërtisnin.

Ky reklamë u shfaq para dy videove të Minecraft, një lojë e famshme për fëmijët.