Ky model nga Porche ka rritur kuaj fuqinë për 61, dhe e cila pritet të debutojë në pranverën e ardhshme.

Turbo S do të ketë motor 3.8 litra me 641 kuaj fuqi e cila është një rritje mjaftë e madhe krahasuar me modelin e mëparshëm.

Shpejtësia më e madhe e kësaj veture raportohet se është 329 km në orë, kurse ky model pritet që të kushtojë 190,000 dollarë.

Loading...
Global