Policia e Tetovës të hënën prej ora 7 deri ora 12, në rajonin më të gjërë të qytetit, ka realizuar aksion kontrollues në komunikacion lidhur me parakalimin dhe anashkalimin njofton Tetova sot.
Gjatë kontrollit janë zbuluar 15 shkelje të këtij lloji, të cilat janë sanksionuara me 11 fletëpagesa të detyrueshme për kundërvajtje dhe 4 fletpagesa për kundërvajtje.
Në këtë aksion kontrollues, gjithashtu janë zbuluar dhe në mënyrë adekuate janë sanksionuar edhe 7 lloje të ndryshme të shkeljeve në komunikacion.