Personi i cili shihet me sëpatë në spitalin e Tetobës është me të meta mendore.

“Personi i cili shihet me sëpatë në spital është i sëmurë psiqikisht. Është nga Debreshi dhe gjithnjë vjen në spital për lidhje te plagëve dhe ne i ndihmojmë” thonë nga spitali i Tetovës për TetovaSot.

 

 

 

Comments are closed.