Komuna e Tetovës ka vazhduar me aktivitetet në terren me investimet kapitale duke përmbushur premtimet si dhe duke u përqendruar edhe në zona të tjera ,përfshirë Malësinë e Tetovës informon Tetova sot
Ka qenë vetë kryetarja e Komunës Teuta Arifi që ka ndjekur nga afër zhvillimet atje duke theksuar se po rikthehemi në Malësinë e qytetit me investime kapitale dhe konkrete. “Në fushatë si konkluzë dhe kërkesë immediate dhe jetike e banorëve u paraqit ndërtimi i urrës dhe asfaltimi i rrugës”deklaroi kreu i Komunës Arifi.

“Përfunduam investimet në Malësinë e Tetovës konkretisht në aksin që lidh fshatin Shipkovicë dhe Brodec.
Një pikë problematike e cila vështirësonte jashtëzakonisht qarkullimin dhe lëvizjen e banorëve sidomos gjatë stinës së dimrit u shpreh Teuta Arifi.

Tashmë asfaltimi i standartizuar ka përfunduar, ndërtimi i urës dhe trotoareve poashtu, kostoja e përgjithshme e investimit kap shifren prej tetë milion denarëve.

Njeriu i parë i Komunës së Tetovës bëri të ditur se do të vazhdojmë të punojmë për malësinë me përkushtimin më të madh.Ts.mk

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Loading...
Global