Kryeministri Zoran Zaev sot sërish ka kundërtshtuar deputetin e LSDM-së, Muhamed Zekirin në lidhje me raportin mes LSDM-së dhe BDI-së.  M“Më BDI-në kemi raporte stabile, falënderim Zotit për lirinë dhe kur kemi mospajtime ato dalin në sipërfaqe. Por kjo është edhe arsyeja që t’i zgjidhim ato probleme, kur ato shfaqen.Ne jemi parti demokratike, unë mburrem, me demokracinë në LSDM dhe gjithsesi liria e shprehjes dhe mendimi ndryshe në parti ekziston. Por definitivishtë LSDM-ja në emër të së cilës flas unë si kryetar i saj, kemi raporte të shkëlqyeshme me BDI-në, kemi qenë partnerë në kohën kur u sollën vendimet më të rëndësishme për shtetin”, deklaroi kryeministri Zoran Zaev.

Pas kundërtshtimit të madh nga kryeministri Zaev, edhe komentuesit e kanë masakruar, në proflin e tij në FB.

Ja disa nga komentetet masakruese ndaj Muhamed Zekirit.