41 vjeçari Jeremy Cornell, një kirurg i shquar në Teksas, u arrestua për vjedhje të testikujve nga dhjetëra pacientë ndërsa ishte në operacion.

Kirurgu Jeremy Cornell i Teksasit është arrestuar për vjedhje të testikujve nga dhjetëra pacientë ndërsa ishte në operacion.
Cornell në mënyrë të paligjshme vodhi një testikul nga secili pacient ndërsa kryente operacione delikate te burrat që vuajnë nga gjendrat e fshikëzës, uretrës ose veshkave.

Cornell ka punuar si urolog në spitalet në të gjithë Texas për 13 vjet dhe mbërriti në Spitalin Houston në Prill 2018. Pas një hetimi tre-vjeçar, Byroja Federale e Hetimit e SHBA (FBI) zbuloi se Cornell në mënyrë të paligjshme vodhi një testikul nga secili pacient ndërsa kryente operacione delikate mbi burrat që vuajnë nga gjendja e fshikëzës, uretrës ose veshkave, përcjell TetovaSot.

Corell ishte vetëm në kohën e operacionit për të vjedhur testikujt.

Për të vjedhur testikujt, ai u tha infermierëve dhe paramedikëve gjatë operacionit se ata mund të largoheshin nga palestra ose t’i detyronin ata të kryejnë një detyrë të trilluar. Disa infermierë kanë thënë për mediat se ai thjesht do t’i dërgojë ata në kafe ose të sjellë disa ilaçe që nuk ekzistojnë në të vërtetë.

“Hetuesit besojnë se kirurgu po shiste organe dhe ishin shumë të befasuar kur gjetën dhjetëra testikuj në kavanoza gjatë një kontrolli në shtëpinë e Cornell,” tha zëdhënësi i FBI, Thomas Perry./TS/

Loading...