Nuk ishte shumë e vështirë për punonjësit e një banke për të parë që pashaporta që mbanin në duar ishte fallco.

Një 29 vjeçare kolumbiane kishte përdorur foton e yllit të Instagramit Kim Kardashian në pashaporten e saj fallco.

Gruaja që vizitonte Këlnin u paraqit me këtë pasaportë në bankë dhe punonjësit menjëherë njohën foton e Kim Kardashian.

29 vjeçarja më pas u arrestua nga policia gjithashtu agjentët sekuestruan dhe dy kartat e saj pasi rezultuan të rreme.