Kompanitë e sigurisë kibernetike janë një objektiv kryesor i hakerëve, shpesh nga grupe me bazë në vendet autoritare.

Avast është bërë një lojtar kryesor për të mbrojtur qytetarët nga keqpërdorimi i teknologjisë, duke gjurmuar hakerët, natën dhe ditën, nga “Dhoma e kërcënimit” që gjendet në Pragë.

Loading...