Përmes një poze, reperi Mozzik ka zbuluar trupin e mbuluar në tatuazhe.

Rep-artisti i njohur shqiptar, Mozzik, është shumë aktiv në rrjetin social Instagram me publikimin e fotografive të ndryshme nga përditshmëria dhe puna e tij.

Së fundmi, reperi ka realizuar një fotosesion mjaft të veçantë. Fotografitë nga fotosesioni i ri i ka publikuar në Instagram, teksa ka pranuar komente të ndryshme nga fansat e muzikës së tij.

Përmes, këtyre fotografive Mozzik, ka zbuluar tatuazhet e shumta që i ka në trup.

Në mesin e këtyre tatuazheve është edhe portreti i vajzës së tij Hanës.

Loading...