Ana dhe Arta Kabashi sjellin një video ku reklamojnë të pasmet e tyre në një ‘sfidë’ të re të internetit.

Në internet gjatë muajit të kaluar ka filluar një ‘trend’ i ri, ku përdoruesit e rrjeteve sociale po postojnë video të ndryshme kur po reklamojnë asetet e tyre më të mira që mendojnë se i kanë.

Krysesisht, ‘Best On Earth Challenge’ po përdoret nga njerëzit për të shfaqur asetet e trupit në videot e ngadalta, shkruan Gazeta Express.

E kësaj ‘sfide’ i janë bashkuar edhe motrat këngëtare nga Kosova, Ana dhe Arta Kabashi.

Është Ana ajo e cila ka postuar videon ku ato shhen në veshje të bardha dhe xhirohen bga prapa, derisa janë duke ecur, ndërsa fokusi është tek të pasmet e tyre.

T mobile In article [1]

“Best on Earth’ është një nga hitet më të fundit të muzikës së huaj, e cila këndohet nga artistët Russ dhe BIA.

E janë pikërisht vetë artistët të cilët edhe e kanë filluar këtë sfidë në internet, një mënyrë kjoqë po përdoret kohët e fundit mjaft shumë që këngët e tyre të shpërnfahen sa më shumë e të bëhen hite.

 

View this post on Instagram

I swear u got the best on earth @russ & @bia #bestonearthchallenge #bestonearth here we go sis @artaakabashi

A post shared by ANA KABASHI (@annakabashi) on

Comments are closed.