Ministri i arsimit dhe shkencës, Arbër Ademi sot ka zhvilluar takim me Ambasadorin e RP të Kinës, Zgang Zuon.Këtë, Ademi e ka bërë të ditur në rrjetin social facebook.

”Biseduam rreth bashkëpunimit të deritanishëm ndërmjet dy vendeve dhe për mundësinë për thellimin e të njëjtit në sferën e arsimit, shkencës dhe teknologjisë, duke ndarë bursa studimi në universitetet e Maqedonisë së Veriut dhe Kinës, mbështetje dhe financim të projekteve dzpalëshe shkencore-kërkimore etj-shkruan Ademi.

Loading...