Ngjarja ka ndodhur në Detroit, ShBA ku brenda në mjet ishin dy persona. Makina nuk pësoi asnjë dëm, asnjë thyerje xhami apo krisje nga e gjithë përplasja.

Nuk dihet se cfarë marke është automjeti, por duket se i reziston mirë incidenteve. Shoferi dhe pasagjeri i mjetit janë dërguar në spital për trajtim mjekësor, por janë jashtë rrezikut për jetën.

Loading...