Prodhuesi italian ka njoftuar një “ngacmues” për konceptin Vision Gran Turismo përpara premierës së veturës.

Videoja e shkurtër nuk zbulon shumë për konceptin e ri, përveç detajeve të pjesës së pasme të automjetit, siç janë dritat e frenimit LED dhe një shpërndarësi masiv, dhe bazuar në tingullin, mund të supozohet se Vision Gran Turismo është mundësuar nga një motor atmosferik V12, me shumë mundësi “i huazuar” nga Lamborghini Aventador.

T mobile In article 1

Më shumë detaje do të dihen në fund të javës, pasi Lamborghini njofton premierën e këtij koncepti në 24 nëntor.