E punësuara në Armatën e Maqedonisë në SPB të Kumanovës ka paraqitur se kolegu i tij ka tentuar të abuzojë me të në kazermën “Boro Menkov” në Kumanovë, ka bërë të ditur sot MPB-ja.

Ngjarja në policinë e Kumanovës më 19 nëntor në ora 19:20 e ka paraqitur vetë e punësuara në ARM.

T mobile In article 1

“Ajo ka lajmëruar se më 18.11.2019 rreth orës 13:00 në kazermën ‘Boro Menkov’ në Kumanovë kolegu i tij ka tentuar të abuzojë me të”, theksohet në kumtesën e MPB-së.

Nga policia informojnë se është njoftuar prokurori publik dhe merren masat për zbardhjen e rastit.