Kim Kardashian ishte përfaqesuese e familjarëve milionerë në mbrëmjen e së mërkurës në WSJ Magazine Innovator Awards të mërkurën.

Kim dhe bashkëshorti i saj Kanye West morën pjesë në natën me yjet tjera në New York City.

Loading...