Trevor Bauer mund ta konsiderojë veten një njeri me fat. Në moshën 28 ​​vjeç, ai ka një karrierë shumë të suksesshme dhe fitimprurëse në Major League Baseball.

Një djalë 28-vjeçar që bën miliona në vit duhet të ketë disa hobi të shtrenjta dhe kështu bën Bauer, i cili ka makinat luksoze.

Koleksioni i tij përfshin një McLaren 650S të vitit 2016 për të cilin ai pagoi një shumë prej 300,000 dollarë. Mjerisht, ajo nuk është më në formë tip-top – në fakt, krejt e kundërta.

Makina e tij u pësoi dëme të mëdha të martën në një auto-sallon në Houston të Teksasit. Një incident i cuditshëm, nga një gomë kamioni e cila fluturoi nëpër gjashtë korsi trafiku dhe u përplas në sallë ekspozite, duke zbritur pikërisht në majë të McLaren të Bauer-it!

Loading...