Një kamion i markës ‘Scania’ është ngritur në një lartësi të madhe mbi tokë, nga 2000 dronë.

‘Scania’ është marka më e njohur e kamionëve me peshë të vogël dhe të madhe.

Një video është bërë virale në internet derisa një kamion ‘Scania’ është ngritur lart nga 2000 dronë.

Ky kamion ka 40 tonë, ndërsa dronët nuk e kanë fare problem këtë peshë dhe e ngritin në një lartësi të konsideruar mbi tokë.

Më poshtë keni pamjet e kësaj ngjarjeje.

Comments are closed.