“Joker” po vazhdon të bëjë historit.

Filmi i udhëhequr nga Joaquin Phoenix, është bërë filmi i parë në histori që kapërceu 1 miliard dollarë, njofton Variety.

T mobile In article [1]

“Joker” është filmi i shtatë dhe i pari që nuk është nga Disney apo Marvel, për të kapërcyer këtë shumë në vitin 2019.

Me një buxhet prej 62.5 milionë dollarë, ai është bërë një nga filmat më fitimprurës i të gjitha kohërave.

Comments are closed.