Ylli i muzikës botërore, Jennifer Lopez, apo siç njihet si J.Lo, gjithnjë ka qenë në qendër të vëmendjes nga publiku.

Kjo qoftë për shkak të këngëve, roleve apo bizneseve, madje edhe të paraqitjeve të zjarrta publike.

Ajo së fundmi ka pozuar përkrah të dashurit të saj, Alex Rodriguez, ku shihet mjaft e lumtur duke jetuar secilin moment pranë tij.

Kujtojmë që ata janë fejuar dhe paraqiten vazhdimisht përkrah njëri tjetrit.