Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka cituar gazetat më prestigjioze franceze rreth shkrimeve për stadiumin e ri që u hap pikërisht në sfidën mes “shqiponjave”dhe “gjelave” informon Tetova sot
Ja çfarë shkruajnë ato:

le Parisien:

Një tapet bari i shkëlqyer në një stadium tërësisht të mbyllur. Dhomat e zhveshjes të denja për standardet e stadiumeve më të bukur të Europës…

L’Equipe:

Air Albania Stadium shkëlqen me veshjen e vet kuqezi. Me të 22 mijë vendet e tij, stadiumi është shëmbëlltyra e krenarisë së një vendi që pret kampionët e botës…

Ouest France:

Stadium flakërues me fasadën kuqezi të ngjyrave të Shqipërisë, vizatuar me motive të traditës të inspiruara nga folklori shqiptar…

#

Comments are closed.