“SADB” është një grup aktivistësh në Rusi që merren me aktivitete të ndryshme, e njëra ndër to është edhe shkeljet në trafik.

Ata dalin në rrugë me trafik të dendur dhe nuk i lejojnë shoferët e papërgjegjshëm që të shkelin rregullat.

Sigurisht kjo nuk është punë edhe aq e lehtë. Së paku këtë e dëshmon video-ja në vazhdim.

Loading...