Sot hapëm dyert e selisë për kolegët doganier nga Tetova në takim të përbashkët me sekretarin, kryetarin e sapozgjedhur të degës së Tetovës, Florim Besimi, Ministrin Hisen Xhemaili dhe autoritetet tjera të Tetovës.

Takimi kishte për qëllim llogaridhënien, transparencën dhe ndëgjimin e halleve, ideve dhe iniciativave të nëpunësve doganor dhe me këtë nismë tonën do të vijojmë edhe në qytetet tjera.

Bashkë jemi më të fortë.

Irfan Buçi

Loading...