“INTERSPORT”

Hapja solemne e “INTERSPORT” ne Tetove, ne rrugen e Ilindenit nr.18A-1/1.

Ne diten e hapjes ZBRITJE prej 20% ne te gjithe koleksionin e ri.

Ne tre ditet e para te hapjes cdo e 50-ta llogari fiskale foton NJE BIÇIKLETE DHURATE.

INTERSPORT eshte rrjet lider i shitjes me pakice me perfaqesim ne me shume se 44 vende rreth botes.

T mobile In article [4]

INTERSPORT ofron brendet e njohura boterore si NIKE, REEBOK, ADIDAS, SOLOMON, per edhe brendet qe i prodhon vete INTERSPORT si : FireFly, McKinley, Energetics, Pro Touch, Tecno Pro, Nakamura.

Ne te gjithe dyqanet e INTERSPORT mund te gjeni mjete dhe ‘hardware’ per vrapim, alpinizem, ushtrime fitnessi, not etj. si dhe mjete per kamping dhe gjithashtu mjete te specializuara per profesioniste.

Stafi yne eshte i trajnuar qe t’ju udhezoje e t’ju ndihmoje ne zgjedhjen e mjeteve me te mira per ju qofte si fillestar apo profesioniste.

Ju mirepresim.

*dhurate fiton cdo e 50-ta llogari fiskale ne datat 4, 5 dhe 6 Dhjetor 2019.