Ajo është e njohur për kthesat e saj mahnitëse.

Dhe Lauren Goodger i tregoj pasuritë e saj edhe njëherë gjatë një nate tjetër në Essex të mërkurën.

ish ylli i TOWIE kishte veshur një bluzë sa për t’ia mbuluar gjoksin dhe fund të ngjitur për trupi./

Loading...