Ai u quajt “Herkuli i Vogël”, në kohën përdoruesit e internetit në të gjihtë botën e shihnin nëpërmjet lidhjeve të ngadalta me telefonin e shtëpisë, në fillim-vitet 2000.

8-vjeçari amerikan, me origjinë nga Ukraina, i la njerëzit pa fjalë me fotot e trupit muskulor që në moshë aq të re.

Disa e quanin “Djali më i fortë në botë”, të tjerëve nuk u dukej pamje normale. Disa e qortonin, madje, dhe e akuzonin se kishte përdorur steroidë.

Më poshtë do të shihni se çfarë ka vendosur të bëjë sot me jetën “Herkuli i Vogël”, Richard Sandrack tani që po i afrohet të tridhjetave.