Pas një beteje të gjatë me një sëmundje, ka ndërruar jetë në moshë 79-vjeçare ish-kreu i EFL-s Brian Mawhinney.

Lord Mawhinney shërbeu si kryetar i Ligës së Futbollit për shtatë vite (2003-2010).

Ai gjithashtu për dy vite ka qenë dhe kryetar i partisë Tory (1995 – 1997).

Njoftimin për vdekjen e Brian Mawninney e thanë familjarët e tij. Të pikëlluar ata u shprehën se kjo është një humbje e madhe për të gjithë, pasi ai ia kushtojë jetën vendit të tij.

Comments are closed.