T mobile In article 1

10 makinat më të shpejta në botë janë gjithmonë një listë argëtuese për tu përpiluar, sepse në qendër të një krijimi të tillë është pikërisht, shpejtësia dhe shpejtësia gjithashtu është forca më e lezetshme dhe më tërheqëse që mund të prodhojë një objekt lëvizës.

Tani për tani, industria e makinave është në mes të një rilindjeje të shpejtë të llojeve, në të cilat teknologjitë e reja ose po zëvendësojnë teknologjitë e vjetra ose po gjejnë mënyra për të bashkëjetojnë me ta.

Një shembull i përsosur i kësaj është njësia e energjisë në Mercedes-AMG Project One, e cila ka një motor kompakt me gjashtë cilindra dhe e përforcon atë me motorët elektrikë dhe sistemet hibride të energjisë.

Ndërsa ne pranë vitit 2020, në botën e automobilave do të bëhet gjithçka që të përsoset edhe më shumë sistemi i shpejtësisë dhe do i kushtohet shumë rëndësi menaxhimit të energjive pikërisht për këtë qëllim.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageMarrë nga: www.thedrive.com-Përgatiti: F.H, Syri.net