Ky film i animuar edukativ është prodhuar nga programi i Save the Children në Gjeorgji dhe është përshtatur në shqip në kuadër të zbatimit në Shqipëri të projektit “Garantimi i Mbrojtjes dhe Përgatitjes gjatë Emergjencave”.

Ndiqni të plotë në videon mësipërme.

Këshillat dhe informacioni rreth situatave emergjente siç janë tërmetet, nuk janë kurrë të tepërta.

Loading...
Global