Është njëra prej këngëtarëve që më shumë u bë e njohur për shkak të formave të saj të kolme

E derisa tani ka një karrierë të suksesshme në muzikë ka bërë një postim interesant duke e quajtur veten “motherfuckin”.

Kjo nuk është hera e parë që Enca bën deklarata të tilla të forta pasi që ajo ka bërë edhe më parë.

Kënga e fundit e Encës është “Jealous”, një këngë që pati një sukses modës dhe pas tre muajve ka më shumë se 6 milionë klikime.

Loading...