Në këtë periudhë, që është një nga më të vështira të epokës De Laurentiis, nga Anglia vjen një lajm u bujshëm: Familja Al-Thani, sipas “Daily Mail”, i ka ofruar numrit një të skuadrës napolitan 560 milionë euro për ta blerë klubin.

Klubi i Napolit në Serinë A nuk po kalon një moment të mirë. Nga njëra anë kriza e rezultateve dhe nga ana tjetër tensionet brenda skuadrës, që kulmuan me refuzimin e futbollistëve për të shkuar në grumbullim pas ndeshjes me Salzburgun.

Është pikërisht kaosi i ditëve të fundit që e ka shtyrë De Laurentiisin ta marrë në konsideratë mundësinë e shitjes së shoqërisë. Familja e sheikut Al-Thanit, që ka në pronësi edhe PSG-në, muajt e shkuar kishte bërë një sondazh për të blerë Romën, por duket se nuk ka asnjë qëllim për të blerë klubin verdhekuq. Tashmë objektiv i AL-Thanit është Napoli, i vlerësuar nga sheiku 560 milionë euro.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();