Dua Lipa është e para që ka reaguar pasi që Anglia u mirëprit në Prishtinë në mënyrë madheshtore nga Dardanët. Anglia dje luajti kundër Kosovës në Prishtinë kurse rezultati nuk ishte aq i rëndësishëm sa ishte mikpritja që kosovarët i bën Anglisë. Përshtypje ky falënderim i ka lënë Dua Lipës e cila ka marrë foton e Anglisë dhe e ka postuar në InstaStory të saj.

Loading...