Ka shumë vende të përhumbura në të gjithë botën që duhet të jenë në listën tuaj tëinteresit nëse jeni fans i vendeve të frikshme.

Me ardhjen e Halloween, tani do të ishte koha e përsosur për të kërkuar destinacionet më të çuditshme në botë dhe pse jo edhe më të frikshmet.

Turistët që janë në kërkim të emocioneve duhet të përdorin mundësinë për të vizituar këto lokacione drithërues, sipas ekspertëve.

Dikush tha: “Disa prej nesh nuk duan asgjë më shumë se një ndjenjë e mirë frike, dhe nëse keni rezervuar një udhëtim në ndonjë nga zonat e listuara më poshtë rreth Halloween ose në fakt, çdo kohë të vitit ka destinacione të caktuara që janë të domosdoshme për fansat e së mbinatyrshmes.

“Nga kështjellat dhe burgjet deri tek kazermat e vjetra të Luftës së Dytë Botërore dhe madje edhe një ishull i tërë italian, këto pika janë të garantuara se do të frikësojnë edhe më skeptikët e udhëtarëve.”

Aokigahara Forest, JapanImage

Leap Castle, IrelandImage

Isla de la Munecas (Island of the Dolls), MexicoImage

Poveglia Island, Venice, ItalyImage

Catacombs of Paris, FranceImage