Baby G është shfaqur gjysmë e zhveshur në rrjete sociale.

Baby G ka ditë që po qëndron në Prishtinë.

Në llogarinë e saj në Instagram ajo po publikon imazhe të ndryshme ku shihet se po argëtohet mjaft shumë e në disa postime të fundit ajo e ka incizuar nga afër trupin.

Baby G është shfaqur gjysmë e zhveshur dhe duket joshëse ndërsa në fokus të veçantë e ka vënë gjoksin.

Nuk dihet se kush po e shoqëron.

Loading...